Blockchain Kennissessies - Ga jij je oriënteren en verdiepen in bockchain?

Incompany Kennissessies

De BlockChainClub helpt jouw bedrijf met een blockchain visie. Wat moet je er mee? Waar maakt iedereen zich nu zo druk over? Moet jouw bedrijf eigenlijk wel iets met blockchain?

Door gebruik te maken van blockchaintechnologie komen er kansen om goedkoper, competitiever en klantgerichter te werken.

Samen met onze experts gaan we hier een dag aan werken om de vertaalslag te maken. Ons team komt bij jouw bedrijf inhouse een kennissessie verzorgen. Na een stukje theorie met als basis jouw bedrijf en specifieke markt leren we je omgaan met blockchain. En we sluiten de dag af met een visuele ★ Blockchain Hackaton ★ die je een stap verder gaat helpen. Een blockchain hackaton ken je misschien uit het nieuws. Een zaal vol programmeurs die keihard aan het programmeren zijn. Met de visuele  blockchain hackaton blijven we in de brainstorm fase. Wat kunnen we bedenken? Kunnen we onder leiding van een ervaren blockchain expert een eerste schets uitwerken? En is het idee levensvatbaar?

Dankzij blockchaintechnologie kan je fraude tegengaan en de reputatie van een bedrijf verbeteren.

Vergelijk onze BlockChainClub Kennissessies gerust met de bekende hutje-op-de-hei strategiedagen. Een kennisdag speciaal voor jouw organisatie en medewerkers. We bieden verschillende niveaus aan; van eenvoudig verkennend in Jip & Janneke taal, een branche specifieke dag tot aan een technische mastermindsessie.

Blockchain Maturity Model

In een blockchain sessie leer je ook dat je te maken krijgt met:
☑ Added value van blockchain voor jouw idee
☑ Initial Funding
☑ Wetten en Regels
☑ Blockchain Marketing
☑ Blockchain Business Canvas

Een incompany blockchain kennisdag kunnen we in overleg organiseren inhouse, op een inspirerende locatie of in het buitenland als onderdeel van een incentive reis.

Blockchain Kennissessie Incompany

Wil jij een mastermindsessie voor jouw team van professionals organiseren?
Wil je een algemene strategiesessie of liever een programma op maat?
Neem contact op voor de mogelijkheden!

☎️ +31 (0)85 40 12392
📬 erik@blockchainclub.nl

 

Consumenten gaan nog hogere eisen stellen aan kwaliteit en authenticiteit.

 

De BlockChainClub is een accelerator en matchmaker voor iedereen die bockchain disruptive solutions aan het ontdekken is.